De snelheid van mijn website

De snelheid van mijn website

Niets is zo vervelend als een langzame website. Een langzame website kan verschillende oorzaken hebben, zoals te grote afbeeldingen, een zwaar thema of slechte hosting; dit draagt allemaal bij aan een trage site. Bezoekers van uw website haken af als de website niet binnen 3,0 seconden geladen is. Omdat bezoekers afhaken bij een langzame website, loopt u veel potentiële klanten en kopers mis. Door middel van een snelle check via GTmetrix ziet u wat de snelheid van uw website is. Via GTmetrix kunt u testen of uw website sneller laadt dan 3 seconden. Na afloop van de check geeft GTmetrix u diverse tips voor de verbetering van uw website. Komt u er niet uit? Neem gerust contact op met Yellowlime via het contactformulier om zo de boosdoener te achterhalen.

Ook biedt Yellowlime de mogelijkheid om Google AMP in uw website te implementeren. Google AMP staat voor Google Accelerated Mobile Pages en is de nieuwe standaard voor weergave van uw website op mobiele apparaten. Het gebruik van Google AMP op uw pagina’s versnelt het laden van de pagina’s op smartphones tot wel 10 keer.

Yellowlime is gespecialiseerd in het creëren van goedpresterende websites en webshops voor onze opdrachtgevers. Yellowlime bekijkt hierbij elk vraagstuk opnieuw. Hierdoor bieden wij een advies op maat, waardoor u precies de website of webshop krijgt die nodig is om uw doelen te bereiken. Complexe uitdagingen gaat Yellowlime niet uit de weg. In een uitgebreide intake stellen wij uw doelen vast en bepalen wij wanneer u tevreden bent met de resultaten. Daarna bekijken wij met u wat er nodig is om dit doel te bereiken. Indien wenselijk stippelt Yellowlime samen met u een online marketingstrategie uit. Hier zijn verschillende opties voor mogelijk zoals het opzetten van een krachtig ontwerp, een sterke website en het optimaliseren van uw vindbaarheid in Google.

Yellowlime heeft antwoorden op vragen als: “Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website?” en “Hoe verkoop ik meer producten?”, maar geeft ook advies over “Hoe geef ik mijn website een professionelere uitstraling?”, “Hoe zorg ik ervoor dat mijn website er meer uitziet zoals ik zou willen?” en “Hoe behaal ik meer resultaat met mijn website?”.

 

Yellowlime werkt samen met u aan:

 

  1. Het vaststellen van uw huidige SEO positie
  2. Het uitwerken van een zoekwoord-onderzoek
  3. Het realiseren van een betere ranking
  4. Het creëren van een website die bijdraagt aan de realisatie van dit doel
  5. Het realiseren van een professionele, veilige en snelle website
  6. Het promoten van uw product of dienst, met behulp van ondermeer nieuwsbrieven, social media en/of betaalde Google campagnes (Adwords campagnes)

 

 

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u uw contactgegevens achterlaten in dit formulier

    Back to Top