Digital Marketing Utrecht

Mijn naam is Thijs Buijs en ik verzorg digital marketing in Utrecht. Ik ben al jaren werkzaam in de wereld van online en offline marketing. In de afgelopen tien jaar heb ik een onuitputtelijke expertise opgebouwd op het gebied van online aanwezigheid en e-commerce. Naast mijn ervaring in online en offline marketing ben ik algemeen directeur van het bedrijf Trendy Hotels en gast-docent in E-commerce en Online Distribution aan de Hotel Management School In Maastricht. Naast de dienstverlening in online en offline marketing verleen ik consultancy en advieswerk in mijn vakgebied.

Yellowlime volgt de actuele ontwikkelingen op de voet, omdat wij garant willen staan voor een communicatie die past bij de dag van vandaag. Online marketing wordt steeds belangrijker voor ondernemingen. Internet is niet meer weg te denken uit de hedendaagse communicatie en daarom kunnen de diensten van Yellowlime van groot belang zijn.

Het kantoor van Yellowlime is gevestigd nabij Utrecht en vanwege deze centrale ligging is Yellowlime een uitvalsbasis voor lokale en regionale ondernemingen. Uiteraard vallen ondernemingen met een nationale horizon ook binnen onze doelgroep. Wij creëren verfrissende websites en webapplicaties die zowel informeren als converteren. Hierbij houden we de doelstellingen van de onderneming in ons achterhoofd.

Wilt u uw bedrijf permanent in de spotlight zetten en de interactie met uw klanten verbeteren? Kies dan voor de diensten van Marketing Bureau Yellowlime. De gestructureerde en interdisciplinaire manier van werken zorgt ervoor dat uw opdracht tijdig af kan zijn en dat alle aanwezige kennis optimaal benut wordt.

Kortom, Yellowlime staat garant voor een unieke beleving in communicatie in de offline en online marketing. Een jong en professioneel team, dat werkzaam is binnen en buiten de Nederlandse landgrenzen, staat voor u klaar!

Yellowlime werkt samen met u aan:

  1. Het vaststellen van uw huidige SEO positie
  2. Het uitwerken van een zoekwoord-onderzoek
  3. Het realiseren van een betere ranking
  4. Het creëren van een website die bijdraagt aan de realisatie van dit doel
  5. Het realiseren van een professionele, veilige en snelle website
  6. Het promoten van uw product of dienst, met behulp van ondermeer nieuwsbrieven, social media en/of betaalde Google campagnes (Adwords campagnes)

 

Ik wil een nieuwe website Ik wil meer omzet Ik wil een groter bereik

 

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u uw contactgegevens achterlaten in dit formulier

    Back to Top