Hoe goed rankt mijn website
in Google?

U vraagt zicht af “Hoe goed rankt mijn website in Google?” Online marketing bureau Yellowlime biedt u een maandelijkse rapportage waarin zichtbaar wordt hoe uw website rankt op maximaal 50 verschillende zoektermen in de Nederlandstalige variant van Google. Aan dit overzicht voegen we ook de vermelding hoe maximaal 5 concurrerende websites ranken op deze zoektermen toe. Dit rapport ontvangt u niet eenmalig maar maandelijks. U krijgt dus inzicht of de geleverde inspanningen op het gebied van zoekmachine-optimalisatie hun vruchten afwerpen én waar extra inspanning noodzakelijk is.

De kosten van deze rapportage bedragen € 15,- per maand. De eenmalige kosten voor het inrichten van de rapportage bedragen € 65,-. De minimale afname van deze rapportage bedraagt 6 maanden. Indien u besluit deze rapportage gedurende één jaar te willen ontvangen én de kosten in één keer vooraf voldoet dan worden de kosten voor het inrichten van de rapportage niet in rekening gebracht.

Lime Soda

€7,50* per maand
  • 1 Website
  • 2 Concurrenten
  • 10 Zoektermen
  • € 65,- opstartkosten*

Cuba Libre

€12,50* per maand
  • 1 Website
  • 3 Concurrenten
  • 20 Zoektermen
  • € 65,- opstartkosten*

Ontvang nu gratis uw voorbeeld rapportage

*De eenmalige kosten voor het inrichten van de rapportage bedragen € 65,-. De minimale afname van deze rapportage bedraagt 6 maanden. Indien u besluit deze rapportage gedurende één jaar te willen ontvangen én de kosten in één keer bij de opdrachtbevestiging wilt voldoen dan worden de kosten voor het inrichten van de rapportage niet in rekening gebracht.

Is uw dorst met één Mojito niet gelest? Wilt u meer dan 50 zoekwoorden en/of meer dan 5 concurrenten terugzien in uw rapportages? Of wilt u rapportages ontvangen van meer dan één website? Neem dan contact op voor een voorstel op maat.

Eén keer per maand kunnen wijzigingen worden doorgegeven in de te monitoren zoekwoorden en/of concurrerende websites.

 

“Een geweldig rapport, dit geeft ons waardevolle input voor de zoekmachine optimalisatie van onze website!”

Matthijs Sienot – hetkanWel.nl

 

Back to Top