Internet Marketing Bureau Utrecht

Mijn naam is Thijs Buijs en ik heb mijn eigen Internet Marketing Bureau in Utrecht. Ik ben al jarenlang werkzaam in de wereld van online en offline marketing. Ik heb in tien jaar tijd een onuitputtelijke expertise opgebouwd op het gebied van online aanwezigheid en e-commerce. Naast mijn ervaring in online en offline marketing, ben ik algemeen directeur van het bedrijf Trendy Hotels en gast-docent in E-commerce en Online Distribution aan de Hotel Management School in Maastricht. Naast de dienstverlening in online en offline marketing, verleen ik consultancy en advieswerk in mijn vakgebied.

Internet Marketing Bureau Utrecht

Bij Yellowlime volgen we de actuele ontwikkelingen op de voet. We willen garant staan voor een communicatie die past bij de dag van vandaag. Internet marketing is een tak van marketing die de laatste jaren steeds belangrijker is geworden. De communicatie van tegenwoordig loopt grotendeels via internet. De diensten van Yellowlime kunnen voor u van groot belang zijn met deze belangrijke maatschappelijke ontwikkeling in uw achterhoofd.

Internet Marketing Bureau Utrecht is gevestigd nabij Utrecht. Yellowlime vormt een uitvalsbasis voor ondernemingen die lokaal en regionaal werken, maar ook voor ondernemingen die een nationale horizon hebben. Wij creëren verfrissende websites en webshops die zowel informeren als converteren. De website, webwinkel of webapplicatie wordt in korte tijd en tegen aantrekkelijk tarief ontwikkeld, waarbij de doelstellingen van uw onderneming de basis vormen.

Wilt u uw bedrijf permanent in de spotlight zetten en de interactie met uw klanten verbeteren? Kies dan voor de diensten van Yellowlime. De gestructureerde en interdisciplinaire manier van werken zorgt ervoor dat uw opdracht kan worden afgerond en alle aanwezige kennis optimaal benut wordt.

Kortom, Yellowlime staat garant voor een unieke beleving in communicatie in de offline en online marketing. Een jong en professioneel team dat werkzaam is binnen en buiten de Nederlandse landgrenzen staat voor u klaar!

Yellowlime werkt samen met u aan:

  1. Het vaststellen van uw huidige SEO positie
  2. Het uitwerken van een zoekwoord-onderzoek
  3. Het realiseren van een betere ranking
  4. Het creëren van een website die bijdraagt aan de realisatie van dit doel
  5. Het realiseren van een professionele, veilige en snelle website
  6. Het promoten van uw product of dienst, met behulp van ondermeer nieuwsbrieven, social media en/of betaalde Google campagnes (Adwords campagnes)

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u uw contactgegevens achterlaten in dit formulier

    Back to Top