Linkedin POD Engagement Groep

Linkedin POD Engagement GroepWil jij ook het bereik van jouw bijdragen op Linkedin vergroten? Wil jij zichtbaar zijn voor Linkedin gebruikers buiten jouw eigen netwerk om? Dan is het engagement van jouw bijdragen van belang. Hoe meer likes en reacties jouw bericht ontvangt, des te meer vertoningen jouw bijdragen krijgt.

Voor een groot bereik zijn de eerste 60 minuten na publicatie van jouw bijdrage essentieel. Om een groot bereik van jouw update op Linkedin te genereren dien je in de eerste 60 minuten al direct een mooi engagement te realiseren. Zorg er dus voor dat je in de korte tijd na publicatie van jouw bijdrage direct al likes en reacties verzamelt.

De aantallen likes en reacties kun je positief beïnvloeden met behulp van een Linkedin engagement groep, ook wel bekend onder de naam Linkedin POD. Binnen een dergelijke groep zijn een aantal gelijkgestemden aangesloten die hetzelfde doel voor ogen hebben: het vergroten van het bereik van hun Linkedin bijdragen onder een Nederlandstalige doelgroep. Ben jij geïnteresseerd je aan te sluiten bij een Nederlandse Linkedin POD engagement groep? Wil jij ook meer bereik op Linkedin? Stuur dan een mail naar linkedin@yellowlime.nl.

In onderstaande video legt Eric van Hall van CopyRobin ook uit waarom de eerste 60 minuten van een Linkedin bijdrage cruciaal zijn.

Back to Top