Relaties over Yellowlime:

Yellowlime wordt blij van relaties die die ons een mooie uitdaging bieden én groeipotentieel hebben. Deze relaties worden ook blij van ons, lees maar:

Dit zeggen onze relaties over Yellowlime:

“Al vijf jaar is Thijs met zijn bedrijf Yellowlime mijn partner op het gebied van strategie, it en online marketing. Mede dankzij zijn expertise en inzet is de omzet van mijn webshop de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Hij ziet kansen die ik soms niet zie. De samenwerking met Thijs is prettig en door de korte lijnen is het snel schakelen.”

Peter Ogterop – ZONZ sunsails

Sinds de start van onze samenwerking met Yellowlime zien we een enorme stijging in bezoekersaantallen en omzet binnen onze webshop. We waarderen de nuchterheid van Thijs en zijn oplossingsgerichte aanpak. Samen met zijn team werkt hij succesvol aan online aanwezigheid op de kanalen die voor Blue Industry van belang zijn.”

Maurice de Bont – Blue Industry

“Online marketing, niet mijn favoriete bezigheid, wel heel erg nodig voor mijn bedrijven. Na veel zoeken en teleurstellende ervaringen zocht ik een bedrijf waarmee ik strategisch op niveau kon sparren. Een partij die denkt in mogelijkheden zonder met jargon te worden overstelpt,  een persoonlijke ‘klik’  en professionele aanpak. Iemand die gewoon telefonisch bereikbaar was, indien nodig. Werken met Thijs betekent vertrouwen op het no nonsense tailormade vakmanschap van hem en zijn team. Er staat een online strategie die ervoor zorgt dat mijn ideale klanten me weten te vinden. #vanharteaanbevolen”

Jacqueline Moleman – Verbindend Zakendoen

Relaties waar wij vol enthousiasme voor mogen werken:

Ben je benieuwd naar nog meer klantervaringen? Bekijk ze hier.

Back to Top