Yellowlime

Yellowlime is een jong en snel groeiend online marketingbureau gevestigd in Utrecht. Dagelijks maakt Yellowlime het internet een stap mooier door de realisatie van verfrissende en prikkelende websites en webapplicaties voor onze relaties.

Yellowlime zorgt er tevens voor dat websites van klanten waarvoor wij werken steeds succesvoller worden, om dit te realiseren verzorgt Yellowlime de online marketing voor uiteenlopende bedrijven en concepten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan contentcreatie, zoekmachineoptimalisatie, social media beheer, e-mailmarketing, remarketing en diverse online advertentiecampagnes.

Yellowlime werkt ondermeer voor www.pellikaantiming.nl, www.digusti.nl, www.kerststadvalkenburg.nl en www.trendy-hotels.nl.

Yellowlime heeft een stageplaats

Als stagiair(e) van een HBO-opleiding krijg jij de mogelijkheid om jouw steentje bij te dragen aan de creatie van websites en webapplicaties samen met techneuten. Jouw verfrissende inbreng is daarnaast welkom bij het succesvol uitvoeren van online marketing werkzaamheden. Ben jij creatief en toon je graag eigen initiatief dan biedt Yellowlime jou volop ruimte om zelfstandig aan projecten te werken.

Yellowlime is gevestigd in Utrecht en is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijnen 37, 38 en 48 brengen je nagenoeg tot aan de deur van ons kantoor. Yellowlime zoekt een stagiair(e) die part-time of full-time inzetbaar is.

Als stagiair(e) ontvang jij een marktconforme stagevergoeding. Yellowlime nodigt studenten van de HBO-opleidingen Journalistiek, Marketing & Communicatie, Digitale Media & Communicatie van harte uit om te reageren op deze vacature voor een stageplaats.

Bekijk onze website www.yellowlime.nl voor een indruk van onze activiteiten.

Heeft Yellowlime je interesse gewekt? Stuur dan jouw C.V. en motivatie naar thijs@yellowlime.nl. Heb je eerst nog vragen? Bel dan gerust 030-7070155.