Over Yellowlime

Yellowlime is een jong en snel groeiend online marketingbureau gevestigd in Utrecht. Dagelijks maakt Yellowlime het internet een stap mooier door de realisatie van verfrissende en prikkelende websites en webapplicaties voor onze relaties.

Yellowlime zorgt er tevens voor dat websites van klanten waarvoor wij werken steeds succesvoller worden, om dit te realiseren verzorgt Yellowlime de online marketing voor uiteenlopende bedrijven en concepten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan contentcreatie, zoekmachineoptimalisatie, social media beheer, e-mailmarketing, remarketing en diverse online advertentiecampagnes.

Yellowlime werkt ondermeer voor www.zonz.nl, www.digusti.nl, www.kerststadvalkenburg.nl en www.trendy-hotels.nl.

De Vacature

Momenteel is Yellowlime op zoek naar studenten vanaf 18 jaar die willen werken aan een betere vindbaarheid van de websites van onze relaties door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Tijdens een interne training wordt je klaargestoomd om vervolgens succesvol aan de slag te gaan met het optimaliseren van content voor zoekmachines. De werkzaamheden worden uitgevoerd op ons kantoor in Utrecht. Bij goede beheersing van de werkzaamheden bestaat de mogelijkheid dat je na verloop van tijd werkzaamheden op kantoor maar ook thuis mag verrichten. Van belang is dat je beschikt over een laptop of PC met uiteraard internet toegang.

We verwachten dat je gemiddeld 4 tot 8 uur in de week beschikbaar bent voor werkzaamheden.

Yellowlime is gevestigd in Utrecht en is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijnen 37, 38 en 48 brengen je vanaf Utrecht Centrum en Utrecht Centraal nagenoeg tot aan de deur van ons kantoor.

Lijkt het jou wat, deze bijbaan? Stuur dan gerust een sollicitatie naar: thijs@yellowlime.nl.