SEA: Relevante bezoekers naar uw site trekken

Via betaalde campagnes relevante bezoekers naar uw website. SEA staat voor Search Engine Advertising en biedt de mogelijkheid om via platformen zoals Facebook, Instagram en Google Ads (voorheen Google Adwords) relevante bezoekers naar uw website te trekken. Yellowlime trekt met SEA snel en doelgericht bezoekers naar uw website en verhoogt de conversie.

Met SEA wordt met uw website geadverteerd in zoekmachines en social media, met het doel meer bezoekers naar uw website te trekken en een hogere conversie te laten plaatsvinden. Yellowlime plaatst door middel van Google Ads advertenties in de grootste zoekmachine, geheel gericht op de doelgroep van uw website. Door SEA wordt nauwkeurig en snel resultaat geboekt met het doel het aantal bezoekers en de conversie te doen stijgen.

Daar waar SEO (Search Engine Optimalisation) zorgt voor langdurig resultaat en een goede vindbaarheid van uw website in de organische zoekresultaten, kan SEA uw website binnen een korte tijd een enorme boost geven! Yellowlime biedt verschillende opties voor het opzetten van een krachtig ontwerp, een sterke website en het optimaliseren van uw vindbaarheid in Google.

Yellowlime werkt samen met u aan:

  1. Het vaststellen van uw online doelen
  2. Het uitdenken van een online marketingstrategie om dit te bereiken
  3. Het creëren van een website die bijdraagt aan de realisatie van dit doel
  4. Het realiseren van een professionele, veilige en snelle website
  5. Optimale vindbaarheid in Google middels inzet van SEO
  6. Het promoten van uw product of dienst, met behulp van ondermeer nieuwsbrieven, social media en/of betaalde Google campagnes (Adwords campagnes)

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u uw contactgegevens achterlaten in dit formulier

    Back to Top