Een resultaatgerichte website

Een resultaatgerichte website

Yellowlime ziet in elke complexe uitdaging een kans om uw online doel te bereiken. Heeft u al een resultaatgerichte website? Tijdens een uitgebreid gesprek kijken wij samen naar de doelen die u wilt bereiken en koppelen wij dit aan een actieplan. Yellowlime heeft jarenlange ervaring in het verbeteren van de resultaten van websites en online communicatie en past deze kennis ook toe op de resultaten van uw website of webshop.

Door het plaatsen van duidelijke call-to-actions (CTA) op uw website, behaalt u meer resultaat uw website. Websites met duidelijke CTA’s scoren beter dan websites zonder CTA. Denk hierbij aan Wandel&Zo of FoodExplore. Door te kijken waar kansen liggen, realiseert Yellowlime samen met u een strategie op maat, waarbij het bereiken van de doelen heel dichtbij komt. Het gesprek wordt afgesloten met concrete actiepunten en een plan van aanpak. Indien wenselijk stippelt Yellowlime samen met u een online marketingstrategie uit. Hier zijn verschillende opties voor mogelijk zoals het opzetten van een krachtig ontwerp, een sterke website en het optimaliseren van uw vindbaarheid in Google.

Yellowlime zorgt ervoor dat websites en webshops beter ranken in Google. Zoekmachine optimalisatie (ook wel bekend als SEO) is een begrip in de online marketing wereld die sinds een aantal jaar niet meer weg te denken is. Google is tegenwoordig zo belangrijk voor de online vindbaarheid, dat het een standaard is geworden. Door rekening te houden met Google, de doelgroep en uw positionering zorgt Yellowlime ervoor dat uw potentiële klanten uw website of webshop te zien krijgen. Yellowlime bekijkt per website welke optimalisaties zorgen voor een betere ranking in Google. Door zoekmachine optimalisatie goed uit te voeren stijgen de bezoekersaantallen, en komt u dichter bij de gestelde doelen.

Yellowlime heeft antwoorden op vragen als: “Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website?” en “Hoe verkoop ik meer producten?”, maar geeft ook advies over “Hoe geef ik mijn website een professionelere uitstraling?”, “Hoe zorg ik ervoor dat mijn website er meer uitziet zoals ik zou willen?” en “Hoe behaal ik meer resultaat met mijn website?”.

 

Yellowlime werkt samen met u aan:

 

  1. Het vaststellen van uw huidige SEO positie
  2. Het uitwerken van een zoekwoord-onderzoek
  3. Het realiseren van een betere ranking
  4. Het creëren van een website die bijdraagt aan de realisatie van dit doel
  5. Het realiseren van een professionele, veilige en snelle website
  6. Het promoten van uw product of dienst, met behulp van ondermeer nieuwsbrieven, social media en/of betaalde Google campagnes (Adwords campagnes)

 

 

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u uw contactgegevens achterlaten in dit formulier

    Back to Top