Gele limoenen, bestaan ze echt?

Gele limoenen, bestaan ze echt?

Heb je bij het horen van de naam Yellowlime wel eens nagedacht over de vraag of gele limoenen echt bestaan? We denken natuurlijk allemaal eerst aan de groene variant die te vinden is in een koud glas mojito. Niets is echter minder waar, want de gele variant bestaat ook en maakt van Yellowlime een krachtige merknaam.

Bestaan gele limoenen echt?

Voor zelfgemaakte cocktails, taarten en curry’s wil je alleen de lekkerste limoenen gebruiken, die scherp en vol van smaak zijn. Iedereen gaat er automatisch vanuit dat hiervoor de groene variant het meest geschikt is. Echter begint een limoen altijd groen, maar naarmate deze rijpt, wordt deze geel. Wanneer een limoen geel is, is deze niet overrijp, maar juist precies goed! Het verschil tussen de twee kleuren is dat gele limoenen een stuk zoeter zijn en dus minder zuur. Tevens is de gele limoen sappiger dan de groene. De ene variant is dus niet per sé beter dan de andere variant. Het is een kwestie van smaak. Gele limoenen bestaan dus daadwerkelijk en zijn naar onze mening het allerlekkerst. Nu vraag je jezelf misschien af wat deze gele limoenen met Yellowlime te maken hebben, maar die verklaring is heel simpel…

Het verhaal achter Yellowlime

Yellowlime is een jong en innovatief online marketingbureau met actuele kennis van zaken in de online marketingwereld. Yellowlime gaat door totdat het gewenste resultaat voor hun opdrachtgevers is behaald en zal dus niet opgeven wanneer de limoen nog groen is. Yellowlime gaat voor een volle, verfrissende smaak en kiest daarom voor de gele limoen!

Contact

Ben je benieuwd of we jouw bedrijf ook kunnen verkleuren? Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie, zoekmachinemarketing, social media campagnes en de ontwikkeling van websites en webshops. Je kunt vrijblijvend contact opnemen met Yellowlime om te kijken naar een passende strategie om jouw bedrijf extra op de kaart te zetten.

Wil jij meer resultaat uit online?