Yellowlime is een jong en snelgroeiend online marketingbureau dat zich inzet om het internet elke dag weer een beetje mooier te maken. Door de realisatie van verfrissende en prikkelende websites voor verschillende klanten helpen wij ambitieuze bedrijven om online te groeien.

Bij Yellowlime staat persoonlijke ontwikkeling in je stageperiode voorop. Daarbij ga je voor de afstudeeropdracht aan de slag met het doorontwikkelen van een start-up onder Yellowlime. De afgelopen 6 maanden is er al hard gewerkt aan de lancering van de start-up, maar de ontwikkeling van het platform is nog belangrijker.

De dagelijkse werkzaamheden bevatten taken omtrent e-mailmarketing, websiteoptimalisatie, Google Ads campagnes, social media campagnes, LinkedIn optimalisatie en nog veel meer. Je stage is een diverse stage met uiteenlopende taken omtrent online marketing. Zo kun je tijdens je afstudeerstage écht ontdekken waar je passie binnen online marketing ligt.

Wil je meehelpen om een start-up naar een hoger niveau te tillen? En wil je veel afwisseling in de dagelijkse werkzaamheden? Neem dan contact op met ons voor een kennismakinggesprek.


Wij werken bijvoorbeeld voor Brouwerij Eleven, Foodexplore, Blue Industry, ZONZ sunsails en nog veel meer!

Yellowlime is gevestigd op bedrijventerrein De Wetering in Utrecht, Leidsche Rijn. Inclusief pingpongtafel én goed bereikbaar!

Van belang is dat je beschikt over een laptop. Lijkt jou dat wel wat? Stuur dan jouw sollicitatie naar thijs@yellowlime.nl of bel voor meer info 030-7070155.

Wie weet, tot snel!