Internet Marketing Utrecht

Mijn naam is Thijs Buijs en ik verzorg internet marketing in Utrecht. Ik ben al jarenlang werkzaam in de wereld van online en offline marketing. Ik heb in tien jaar tijd een onuitputtelijke expertise opgebouwd op het gebied van online aanwezigheid en e-commerce. Naast mijn ervaring in online en offline marketing, ben ik algemeen directeur van het bedrijf Trendy Hotels en gast-docent in E-commerce en Online Distribution aan de Hotel Management School in Maastricht. Naast de dienstverlening in online en offline marketing, verleen ik consultancy en advieswerk in mijn vakgebied.

Internet Marketing Utrecht

Bij Yellowlime volgen we de actuele ontwikkelingen op de voet. We willen garant staan voor een communicatie die past bij de dag van vandaag. Internet marketing is een tak van marketing die de laatste jaren steeds belangrijker is geworden. De communicatie van tegenwoordig loopt grotendeels via internet. De diensten van Yellowlime kunnen voor u van groot belang zijn met deze belangrijke maatschappelijke ontwikkeling in uw achterhoofd.

Internet Marketing Utrecht is gevestigd nabij Utrecht. Yellowlime vormt een uitvalsbasis voor ondernemingen die lokaal en regionaal werken, maar ook voor ondernemingen die een nationale horizon hebben. Wij creëren verfrissende websites en webshops die zowel informeren als converteren. De website, webwinkel of webapplicatie wordt in korte tijd en tegen aantrekkelijk tarief ontwikkeld, waarbij de doelstellingen van uw onderneming de basis vormen.

Wilt u uw bedrijf permanent in de spotlight zetten en de interactie met uw klanten verbeteren? Kies dan voor de diensten van Yellowlime. De gestructureerde en interdisciplinaire manier van werken zorgt ervoor dat uw opdracht tijdig af kan zijn en we benutten alle aanwezige kennis optimaal.

Kortom, Yellowlime staat garant voor een unieke beleving in communicatie in de offline en online marketing. Een jong en professioneel team dat werkzaam is binnen en buiten de Nederlandse landgrenzen staat voor u klaar!
Ik wil een nieuwe website Ik wil meer omzet Ik wil een groter bereik

Back to Top