Laat ik mezelf voorstellen, mijn naam is Thijs Buijs en ik ben uw online marketeer in Utrecht. Ik ben al jarenlang werkzaam in de wereld van online en offline marketing. In 10 jaar tijd heb ik een onuitputtelijke expertise opgebouwd op het gebied van online aanwezigheid en e-commerce. Naast mijn ervaring in online en offline marketing ben ik algemeen directeur van het bedrijf Trendy Hotels en gast-docent in E-commerce en Online Distribution aan de Hotel management school In Maastricht.

Yellowlime is als bedrijf sterk geworden door zich continu aan te passen aan de recente ontwikkelingen en de opgebouwde kennis en ervaring zo efficiënt en effectief mogelijk toe te passen. Online marketing is een tak van marketing die de laatste jaren haar essentie heeft bewezen. Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze communicatie. Om deze reden zijn de diensten van Yellowlime nog professioneler, efficiënter en effectiever dan ooit tevoren.

Met het kantoor op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht vormt Yellowlime een sterk en centraal middelpunt. Naast dat u bij ons terecht kunt voor uw online en offline marketing lever ik advieswerk en ben ik beschikbaar voor consultancy. Yellowlime realiseert de doelstelling van uw onderneming met passie en inzicht. Wij creëren verfrissende websites, webwinkels en webapplicaties die informeren en converteren. De websites, webwinkels en webapplicaties worden in korte tijd en tegen een zeer aantrekkelijk tarief ontwikkeld.

Wij zoeken continu naar uitdagingen en kansen op het gebied van communicatie. Deze zoektocht uit zich in een originele maar efficiënte visie op ons werk. De gestructureerde en interdisciplinaire manier van werken zorgt ervoor dat uw opdracht tijdig af kan zijn en dat alle aanwezige kennis optimaal benut wordt.

Kortom, Yellowlime staat garant voor een unieke beleving in communicatie in de offline en online marketing. Een jong en professioneel team die werkzaam is binnen en buiten de Nederlandse landgrenzen staat voor u klaar!

 

Ik wil een nieuwe website Ik wil meer omzet Ik wil een groter bereik