Mijn naam is Thijs Buijs en ik verzorg online en offline marketing in Leidsche Rijn. Ik ben al jarenlang werkzaam in de wereld van online en offline marketing. In 10 jaar tijd heb ik een onuitputtelijke expertise opgebouwd op het gebied van online aanwezigheid en e-commerce. Naast mijn ervaring in online en offline marketing ben ik algemeen directeur van het bedrijf Trendy Hotels en gast-docent in E-commerce en Online Distribution aan de Hotel management school In Maastricht. Naast de dienstverlening in online en offline marketing verleen ik consultancy en advieswerk in mijn vakgebied.

Online marketing is niet langer een nieuwkomer in het vakgebied van marketing & communicatie. Wil een bedrijf zich tegenwoordig laten gelden en onder de aandacht komen van haar doelgroep, dan is een online-marketing strategie sterk te adviseren. Door de aanwezigheid via het internet te versterken kan de communicatie met klanten sterk verbeterd worden. Met deze belangrijke maatschappelijke ontwikkeling in het achterhoofd kunnen de diensten van Yellowlime voor u van groot belang zijn.

Wij zijn gevestigd in Lage Weide, nabij Leidsche Rijn. Door de centrale ligging vormt Yellowlime een uitvalsbasis voor ondernemingen die lokaal/regionaal werken maar ook voor ondernemingen die op nationaal niveau werken. Yellowlime realiseert de doelstelling van uw onderneming met passie en inzicht. Wij creëren verfrissende websites, webwinkels en webapplicaties die informeren en converteren. De websites, webwinkels en webapplicaties worden in korte tijd en tegen een zeer aantrekkelijk tarief ontwikkeld.

De gestructureerde en interdisciplinaire manier van werken zorgt ervoor dat uw opdracht tijdig af kan zijn en dat alle aanwezige kennis optimaal benut wordt. Yellowlime levert u een toegevoegde waarde waar uw onderneming nog lang profijt van zal hebben. Dus, stap vanuit de schaduw in de spotlight door te kiezen voor de diensten van Yellow Lime!

 

Ik wil een nieuwe website Ik wil meer omzet Ik wil een groter bereik