Mijn naam is Thijs Buijs en ik verzorg online en offline marketing in Utrecht. Ik ben al jarenlang werkzaam in de wereld van online en offline marketing. In 10 jaar tijd heb ik een onuitputtelijke expertise opgebouwd op het gebied van online aanwezigheid en e-commerce. Naast mijn ervaring in online en offline marketing ben ik algemeen directeur van het bedrijf Trendy Hotels en gast-docent in E-commerce en Online Distribution aan de Hotel management school In Maastricht. Naast de dienstverlening in online en offline marketing verleen ik consultancy en advieswerk in mijn vakgebied.

De actuele ontwikkelingen worden binnen Yellowlime op de voet gevolgd. Wij willen namelijk garant staan voor een communicatie die past bij de dag van vandaag. Online marketing is een tak van marketing die de laatste jaren haar essentie heeft bewezen. Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de communicatie van tegenwoordig. Met deze belangrijke maatschappelijke ontwikkeling in het achterhoofd kunnen de diensten van Yellowlime voor u van groot belang zijn.

Wij zijn gevestigd nabij Utrecht. Door de centrale ligging vormt Yellowlime een uitvalsbasis voor ondernemingen die lokaal/regionaal werken maar ook voor ondernemingen die een nationale horizon hebben. Yellowlime realiseert de doelstelling van uw onderneming met passie en inzicht. Wij creëren verfrissende websites, webwinkels en webapplicaties die informeren en converteren. De websites, webwinkels en webapplicaties worden in korte tijd en tegen een zeer aantrekkelijk tarief ontwikkeld.

Wilt u uw bedrijf permanent in de spotlight zetten en de interactie met uw klanten verbeteren? Kies dan voor de diensten van Yellowlime. De gestructureerde en interdisciplinaire manier van werken zorgt ervoor dat uw opdracht tijdig af kan zijn en dat alle aanwezige kennis optimaal benut wordt.

Kortom, Yellowlime staat garant voor een unieke beleving in communicatie in de offline en online marketing. Een jong en professioneel team die werkzaam is binnen en buiten de Nederlandse landgrenzen staat voor u klaar!

 

Ik wil een nieuwe website Ik wil meer omzet Ik wil een groter bereik