DWHapp: Netwerken op snelheid

Written By :

Category :

Case

Posted On :

Share This :

Op woensdag 24 april stond bedrijventerrein De Wetering-Haarrijn in het teken van spanning en samenwerking tijdens het Racesquare event, georganiseerd in het winkelcentrum The Wall in Utrecht. Dit dynamische evenement, mede mogelijk gemaakt door de strategische ondersteuning van Yellowlime, bracht medewerkers uit alle hoeken van het bedrijventerrein samen voor een onvergetelijke race-ervaring. Als resultaat werd De Wetering-Haarrijn App (DWHapp) door vele deelnemers ter plaatse gedownload en gebruikt om de onderlinge banden te versterken.

Yellowlime heeft met trots bijgedragen aan de organisatie van dit succesvolle evenement, waarbij het niet alleen om de race ging, maar vooral om het versterken van relaties en samenwerking binnen bedrijventerrein De Wetering-Haarrijn. Het volgende event staat alweer op de planning, dus houd de DWHapp goed in de gaten!

Yellowlime blijft zich inzetten om dergelijke evenementen te ondersteunen en te versterken, zodat gemeenschappen zoals De Wetering-Haarrijn blijven groeien.

De financiering van DWHapp en het Racesquare event werd mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Utrecht.