Social Media beheer

Iedere websitegebruiker is tegenwoordig ook wel op één of meerdere Social Media kanalen te vinden. Naast het adverteren met uw website op Social Media platformen, is het van groot belang dat bezoekers alle relevante informatie op uw pagina’s kunnen vinden. Het up-to-date houden van uw kanalen kan veel tijd kosten. Yellowlime neemt u uw Social Media beheer graag uit handen.

Yellowlime verzorgt de productie en plaatsing van content voor alle kanalen. Wij zorgen dat uw pagina’s in de spotlight komen te zijn bij de doelgroep van uw website. Het plaatsen van content, evenementenbeheer en het monitoren van lopende advertentie campagnes maken uw online strategie compleet met nieuwe bezoekers en tevreden klanten tot gevolg.

Yellowlime verzorgt het Social Media beheer van onder andere Facebook, Facebook Messenger, Instagram, YouTube en Twitter pagina’s voor uw merk.

Yellowlime werkt samen met u aan:

  1. Het vaststellen van uw online doelen
  2. Het uitdenken van een online marketingstrategie om dit te bereiken
  3. Het creëren van een website die bijdraagt aan de realisatie van dit doel
  4. Het realiseren van een professionele, veilige en snelle website
  5. Optimale vindbaarheid in Google middels inzet van SEO
  6. Het promoten van uw product of dienst, met behulp van ondermeer nieuwsbrieven, social media en/of betaalde Google campagnes (Adwords campagnes)

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u uw contactgegevens achterlaten in dit formulier

    Back to Top