10 aandachtspunten bij een snelle WordPress website

FAQ

Veelgestelde vragen

Wie is Yellowlime?

Yellowlime is een jong en innovatief online marketingbureau met actuele kennis van zaken in de online marketingwereld. Yellowlime gaat door totdat het gewenste resultaat voor hun opdrachtgevers is behaald en zal dus niet opgeven wanneer de limoen nog groen is. Yellowlime gaat voor een volle, verfrissende smaak en kiest daarom voor de gele limoen!

Wat doet Yellowlime?

Yellowlime werkt met een unieke aanpak aan meer resultaat uit online kanalen door middel van een gedegen vooronderzoek, een gedegen vooronderzoek en Begrijpelijke dashboards.

Wat is de aanpak van Yellowlime?

Yellowlime heeft een unieke aanpak. Het start met een klikgesprek. Daarna volgt het vooronderzoek en hieruit een strategie en implementatie.

Wat is de visie van Yellowlime?

Middels een gedegen vooronderzoek en een gefundeerde online marketing strategie maakt Yellowlime het verschil voor haar opdrachtgevers. Hierbij wordt de juiste mix van online middelen, data en creativiteit ingezet.

Wat is de missie van Yellowlime?

Dagelijks werkt Yellowlime aan meer resultaat uit online voor haar partners. Daarnaast wil Yellowlime het leukste online marketingbureau van Utrecht zijn om mee én voor te werken. 

Wat zijn Google Plus Codes?

Google Plus Codes is een feature van Google. Plus Codes zijn als adressen met straatnamen en huisnummers, maar dan gebaseerd op lengte- en breedtegraden. De Plus Codes worden weergegeven als cijfers en letters. Met een Google pluscode kunnen mensen leveringen ontvangen, toegang krijgen tot sociale diensten of simpelweg andere mensen helpen te vinden. Plus Codes zijn digitale adressen, ontwikkeld door Google Maps.

Wat is Placekey?

Placekey is een gratis, universele standaardidentificatiecode voor elke fysieke plaats, zodat de gegevens met betrekking tot die plaatsen gemakkelijk tussen organisaties kunnen worden gedeeld

Bestaan gele limoenen echt?

Een limoen begint altijd groen, maar naarmate deze rijpt, wordt deze geel. Wanneer een limoen geel is, is deze niet overrijp, maar juist precies goed! Het verschil tussen de twee kleuren is dat gele limoenen een stuk zoeter zijn en dus minder zuur.

Hoe krijg je een snelle WordPress website?

Dit zijn een paar aandachtspunten voor een snelle WordPress website:
1. Zorg voor een goede hsoting
2. Gebruik caching door middel van plugins
3. Zorg voor een goede internetverbinding
4. Update je plugins
5. Update je WordPress

Voor meer aandachtspunten klik hier.

Wil jij meer resultaat uit online?